Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /var/www/vhosts/mirahaber.com/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

YSK’nın seçim kararları Resmi Gazete’de yayımladı

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasına dair Cumhurbaşkanı kararının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararları da Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasına dair cumhurbaşkanı kararının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararları da Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.

İKİNCİ TURA KALIRSA 28 MAYIS’TA

YSK, seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağı ve aday olmak isteyen devlet görevlilerinin 16 Mart’a kadar istifa dilekçelerini sunması gerektiğini bildirdi. YSK, seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağı ve aday olmak isteyen kamu görevlilerinin 16 Mart 17.00’ye kadar istifa dilekçelerini sunması gerektiğini bildirdi.

Resmî Gazete’de tebliğ edilen YSK kararına göre, seçim tarihi 14 Mayıs’ta ikinci tura kalırsa 28 Mayıs’ta yapılacak.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin 14 Mayıs’ta yenilenmesine yönelik kararı canlı yayında imzalamış, karar Resmî Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Thumbs B C Dd89bcd6e68723784170eaf5a4d0949a

IŞİD’e 9 ilde eş zamanlı ‘BOZDOĞAN-35’ operasyonu! 30 gözaltı

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya, IŞİD’e yönelik 9 ilde “BOZDOĞAN-35” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.   Yerlikaya IŞİD’e yönelik …

Images 42

Gaziantep’te korkunç kaza: Çok sayıda can kaybı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen feci bir trafik kazası, bölge halkını yasa boğdu. …