israil de koronavirus icin calisan musluman ve yahudi tibbi servis calisanlarindan ilginc goruntu h462895 0b971
israil de koronavirus icin calisan musluman ve yahudi tibbi servis calisanlarindan ilginc goruntu h462895 0b971

Yahudi işletmeci dükkanında mikrofonla Fatiha suresini okuttu

Filistin’deki Yahudi bir işletme sahibi dükkanında mikrofonla Fatiha suresini okuttu.

Dünyayı kasıp kavuran görülmeyen düşman koronavirüsün din dil ırk zengin fakir ayırmadan herkesi hızlı bir ölüme sürüklemesi normal zamanlarda yanyana gelmeyecek insanları ortak noktada birleştirdi.

Filistin‘de, Yahudi bir işletmecinin dükkanın duvarlarında Fatiha suresinin yankılandığı anlar bir kamera tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde de İsrail’in Kızılhaç veya Kızılay benzeri, tek resmi acil yardım ve kan bankası servisi Magen David Adom personeli iki erkek ile ilgili ilginç bir fotoğraf sosyal medyada görülmüştü.

Birinin diğerini düşman olarak gördüğü İsrail Filistin açmazındaki bölgede biri Yahudi diğeri Müslüman iki acil tıbbi servis çalışanı ortak vardiya sırasında namaz vakti girince Müslüman çalışan namaz kılarken Yahudi vardiya arkadaşı ise onu bekledi.

İsrail’de Yahudi bir dükkan sahibi işyerinin içinde yüksek sesle Kur’an-ı Kerim okutmaya başladı.

اَلَّذ۪ينَ اٰتَيْنَاهُمُ الْكِتَابَ يَعْرِفُونَهُ كَمَا يَعْرِفُونَ اَبْنَٓاءَهُمْۜ وَاِنَّ فَر۪يقاً مِنْهُمْ لَيَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَهُمْ يَعْلَمُونَ

Bakara Suresi 146. ayet: Kendilerine kitap verdiklerimiz onu kendi oğullarını tanıdıkları gibi tanırlar. Yine de içlerinden bir grup bile bile gerçeği saklıyorlar.

 

İlginizi Çekebilir

Images 46

Batı Şeria’da serbest bırakılanlar tekrar gözaltında

Siyonist ordusu, işgal altındaki Batı Şeria’da gece düzenlediği baskınlarda 22 kişiyi esir aldı. Ramallah’taki Filistin …

Kudüs’te bıçaklı operasyon düzenleyen Türk imam şehit edildi

İsrail işgali altındaki Kudüs’te bıçaklı operasyon düzenleyn bir kişi, Siyonist İsrail polisini yaraladı. Türk olduğu …