ukrayna nin firlattigi fuze cok katli binaya isabet etti olu ve yaralilar var 01
ukrayna nin firlattigi fuze cok katli binaya isabet etti olu ve yaralilar var 01

Ukrayna’nın fırlattığı füze çok katlı binaya isabet etti: Ölü ve yaralılar var!

Rusya Federasyonu’na bağlı Zaporojye Bölge İdaresi yetkilisi Vladimir Rogov, Ukrayna ordusunun fırlattığı bir füzenin Zaporojye’de çok katlı bir binaya isabet ettiğini ve can kaybı olduğunu duyurdu.
‘Solovyev Live’ adlı YouTube kanalına demeç veren Zaporojye Bölge İdaresi Ana Konseyi üyesi Vladimir Rogov, “Gece saatlerinde askerlerimiz Ukraynalı militanların askeri tesislerini vururken füzelerden biri Zelenskiy rejimine ait hava savunma sistemiyle vuruldu ve bu iki füze çok katlı binaya isabet etti. Şu anda enkaz kaldırma çalışması yapılıyor. Zelenskiy rejimi, Zaporojye sakinlerine acımıyor, bu nedenle de kendi askeri tesislerini korurken konutların üzerinde füzeleri vuruyor” dedi.
Rogov, olay sonucunda 3 katta yıkım oluştuğunu ve 10 dairenin hasar aldığını ifade etti.
Arama kurtarma ekiplerinin enkaz altından 3 kişinin cansız bedenini çıkardığını ve 3 yaralının hastaneye kaldırıldığını kaydeden Rogov, 1’i hamile 17 kişinin sağ olarak kurtarıldığını ve 17 kişinin tahliye edildiğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Dunya Katliama Kayitsiz Kalmiyor Abddeki Columbia Universitesinde Baslayan Ve Tum Dunyaya Yayilan Universitelerdeki Filistine Destek Protestolari Ingiltereye De Sicradi 1715004622793

İngiltere’nin prestijli üniversitelerinden Gazze’ye dayanışma mesajı

Cambridge ve Oxford üniversitelerindeki öğrenciler Pazartesi günü erken saatlerde üniversite arazisinde Filistin yanlısı kamplar kurarak …

PKK’lı isim, kendisine kucak açan İsveç’te tecavüz suçuyla manşette!

PKK’nın Avrupa sorumlusu Senanik Öner’den mide bulandıran hareket; ahırda atlara tecavüz ederken suç üstü yakalandı!  …