tosuncuk turkiye de 01
tosuncuk turkiye de 01

‘Tosuncuk’ Türkiye’de!

Brezilya’da teslim olan Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın, Türkiye’ye getirildi. “Tosuncuk”, hakkında devam eden soruşturma ve daha önce açılan kamu davaları kapsamında İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.

“Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın, hakkında devam eden soruşturma ve daha önce açılan kamu davaları kapsamında İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı

TOSUNCUK İSTANBUL’A GETİRİLDİ!

2018 yılı Mart ayında binlerce kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, Perşembe günü Brezilya Sao Paulo’da teslim olmuştu. Brezilya’dan sabah saat 09.50’de hareket eden Mehmet Aydın’ı taşıyan uçak, saat 22.06’da İstanbul Havalimanı’na iniş yaptı.

İŞTE TOSUNCUK’A AİT İLK GÖRÜNTÜLER

TABİPLİĞE ÇIKARILDI

Daha sonra İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne götürülen Aydın, sağlık kontrolü için Havalimanı Adli Tabipliğine çıkarıldı.

EMNİYETE GÖTÜRÜLMESİ BEKLENİYOR

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bursa ve Geyve Cumhuriyet Başsavcılığında hakkında devam eden soruşturma dosyaları nedeniyle, Gaziosmanpaşa Adliyesi ek binası olarak hizmet veren İstanbul Havalimanı Adliyesi’nde sevk edilerek ifadesi alınacak Aydın’ın hakkında dört günlük gözaltı talebi nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmesi bekleniyor.

4 GÜN GÖZALTI SÜRESİ VERİLDİ!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, kamuoyunda “Çiftlik Bank” olarak bilinen sistemin kurucusu olan ve 2 yıldan fazla süredir firari bulunan Mehmet Aydın hakkında, 4 gün gözaltı süresi verdiği öğrenildi.

Türkiye’nin talebi üzerine Brezilya tarafından sınır dışı edilen ve bu sabah Türkiye saatiyle 09.40’ta havalanan THY’ye ait uçakla 22.30 sularında İstanbul Havalimanı’na getirilmesi beklenen “Tosuncuk” lakaplı Aydın, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uçakta gözaltına alınarak işlemlerinin ardından Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürülecek.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …