torende teroristleri tebrik etti 01
torende teroristleri tebrik etti 01

Törende teröristleri tebrik etti

Her fırsatta Türkiye ile müttefikiz diye açıklamalarda bulunan Amerika, teröristlere destek vermeye devam ediyor. ABD Özel Kuvvetler Komutanı törende YPG’li teröristleri tebrik etti.

ABD, tam teçhizat donattığı, eğittiği PKK-YPG’nin görüntülerini servis etti. Sözde mezuniyet töreninde ABD Özel Kuvvetler Komutanı da teröristlere Kürtçe seslendi, başarılar diledi. Mehmetçik teröristleri sığınaklarında vururken, ABD teröristlerin sırtını sıvazlıyor.
Son teknoloji askeri mühimmatlarla donatıldılar. Üniformalar giydirildiler. ABD’nin Özel Kuvvetler Komutanlığınca eğitildiler. ABD’nin özel teşekkürleri ile de mezun edildiler.
Suriye’de CENTCOM’un bizzat eğittiği PKK-YPG’liler için sözde mezuniyet töreni düzenledi. Tören konuşmasında Kürtçe olarak şu sözleri kullandı:
“Başarınızla gurur duyuyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için zorlu bir eğitimden geçtiniz. Sizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.Günaydın arkadaşlar, bugün bana konuşma fırsatı verdiğiniz için mutluyum Benim adım Jeff Dennis, Himo’daki ABD özel kuvvetleri komutanıyım.Günaydın arkadaşlar, bugün bana konuşma fırsatı verdiğiniz için mutluyum Benim adım Jeff Dennis, Himo’daki ABD özel kuvvetleri komutanıyım”

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …