03:29 Cuma / 19 Nisan 2024 | 10 Şevval 1445

Süleyman Soylu’dan “Hatay’da su sıkıntısı” iddialarına ilişkin açıklama

, 'da yaşanan ‘su sıkıntısı' çağırılarına ilişkin olarak, “İlk günden itibaren stoklarımızda su bulunuyor ve her geçen gün artıyor” dedi. Haberleri ‘spekülasyon' olarak değerlendiren Soylu, “Dün akşamdan itibaren organize bir şekilde malum kullanıcıları, ‘su ihtiyacı var' diyerek, spekülasyon yapıyor” dedi.
merkezli depremlerden en çok etkilenen yerlerden biri olan Hatay'da yaşanan içme suyuna erişim sorunuyla ilgili sosyal medyadan çok sayıda çağrı yapılmış, destek talep edilmişti. de kentteki içme suyu probleminin artarak sürdüğünü açıklamıştı.
, Hatay'daki su sıkıntısını spekülasyon olarak değerlendiren sosyal paylaşımında, şu ifadelere yer verdi: “Hatay'dayız. Dün akşamdan itibaren organize bir şekilde malum , “su ihtiyacı var” diyerek, spekülasyon yapıyor. İlk günden itibaren stoklarımızda su bulunuyor ve her geçen gün artıyor. Depremzedelerimize de sürekli dağıtıyoruz. Buna rağmen bölgesini “unutmadık” demek için yalan üreten hesaplarla ilgili gerekli suç duyuruları yapılmakta ve Emniyet Siber Daire Başkanlığımız tarafından konu hassasiyetle takip edilmektedir.”