suleyman soylu ekrem imamoglu na saydirdi 01
suleyman soylu ekrem imamoglu na saydirdi 01

Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu’na saydırdı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda İBB Başkanı İmamoğlu için “3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanının tutuklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
Bakan Soylu yaptığı paylaşımlarda şunları ifade etti:
“3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı ! Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız. Demedi demeyin.”
İstanbullu 3 yıldır yanan, şoförsüz yürüyen araçları; kar altındayken balıkçıda kalkan yiyen, işinden çok tatilde olan beceriksizleri gördü. 
Süleyman Soylu’nun paylaşımlarına cevaben, İBB Sözcüsü Murat Ongun “Medya Bilgilendirmesi: İçişleri Bakanı’nın, İBB Başkanı’na yönelik mesnetsiz sözlerine İBB Başkanı gerekli açıklamayı yapmıştır. ANKA Haber Ajansı’ndan ilgili açıklamaya ulaşılabilir” açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …