sonunda bu da oldu istanbulda bahcede otlayan koyunlari kopekler telef etti 1652537817 333
sonunda bu da oldu istanbulda bahcede otlayan koyunlari kopekler telef etti 1652537817 333

Sokak köpekleri bu kez bahçede otlayan koyunlara saldırdı!

İstanbul Arnavutköy’deki bir evin bahçesinde otlayan koyunların arasına dalan sokak köpekleri, 3 koyunu telef ederken, 7 koyunu da çeşitli yerlerinden ısırdı.

Haraççı Mahallesi’nde yaşayan Halil Çaylak, emekli olduktan sonra satın aldığı koyunlara bakmaya başladı. Çaylak’ın evinin önünde otlayan koyunlarına 3 sokak köpeği saldırdı. Sokak köpekleri, 3 koyunu boğarak öldürürken, 7 koyunu ise çeşitli yerlerinden yaraladı.

Durumu fark eden Halil Çaylak, köpekleri kovalayıp diğer koyunlarını kurtardı. Kuzularının annesiz kaldığı için üzüldüğünü ifade ederek, gözyaşı döken Çaylak, yetkililerden gerekli önlemleri almasını istedi.

“ELİME SİLAH ALIP VURSAM BEN SUÇLU OLACAĞIM”

Mahalledeki sokak köpeklerinin son zamanlarda çok fazla saldırganlaştığını söyleyen Halil Çaylak, “İnsanlara da saldırıyorlar. Koyunlarıma saldırıp öldürdüler. Elime silah alıp vursam ben suçlu olacağım. Ancak bunlar da can. Bu koyunlarımın hesabını, annesiz kalan kuzularımın hesabını kim verecek. Bir sokak köpeği kadar değerimiz yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …