sii teroristler uyusturucu ekmek icin halkin arazisine el koyuyor 02
sii teroristler uyusturucu ekmek icin halkin arazisine el koyuyor 02

Şii teröristler uyuşturucu ekmek için halkın arazisine el koyuyor !

Suriye’de Rejim ve Rusya ile ortak hareket ederek sivil katliamında büyük rol alan Şiiler mazlum Suriye halkına zulüm etmeye devam ediyor.

Şii teröristlerin Şam ve Rakka kırsallarında bulunan Suriye halkına ait arazilere zorla el koyduğu bildirildi.

Şii teröristler perşembe günü Rakka ve batı kırsalında bulunan “Dibsi Ferec” köyünde 1500 dönümlük bir araziye el koydu.

Fırat Nehri’nin kenarında bulunan arazinin uyuşturucunun hammaddesi sayılan kenevir yetiştirmede kullanılacağı ifade ediliyor.

Öte yandan Şii teröristler Şam’ın batı kırsalında bulunan “Kenakir” beldesinde ise, sahibinin birkaç yıl önce bölgeden göç ettiği ve rejimin arananlar listesinde olduğu gerekçesiyle 2000 metre karelik bir araziye el koydu.

Esed rejimi gelirinin büyük çoğunluğunu ürettiği uyuşturucu maddelerden sağlıyor. Suriye’de üretilen uyuşturucular Esed rejimi ve ortakları tarafından dünyanın dört bir tarafına insanları zehirlemek için sevk ediliyor. 

Esed rejimi için uyuşturucu ticareti devam eden savaşı finanse edebilmesi için alternatif bir gelir kaynağı. Rejim, düşük kalite captagon haplarının tanesini Suriye içinde 1 dolara satarken yüksek kaliteli haplar ise tanesi yaklaşık 14 dolardan satılmak üzere yabancı pazarlara ihraç ediyor.

Kendi halkını uyuşturucu maddeler ile zehirlerken tereddüt dahi etmeyen Zalim Esed rejimi  İran destekli teröristlerin de yardımını arkasına alarak dünyayı Suriye’de üretilen uyuşturucuya boğuyor.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Gazze: Gönüllü cerrahın anlattıkları tüyler ürpertici!

Cerrah Halid Davas , Ocak ayında Filistinlilere Tıbbi Yardım (MAP) misyonuyla El Aksa Hastanesi’nde görev …

200. gün: Kanla sulanan topraklar, şehitleri bağrına basıyor!

Soykırım Savaşı’nın 200. gününde Gazze’nin acıları katmerlenerek çoğalıyor. Yüzlerce Gazzeli’ye mezar olan Nasır Hastanesi, acı …