rusya nin ukrayna isgali 61 gununde rusya dan 5 tren istasyonuna saldiri 01
rusya nin ukrayna isgali 61 gununde rusya dan 5 tren istasyonuna saldiri 01

Rusya tren istasyonlarını eş zamanlı vurdu!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 61. günde devam ediyor. Ukrayna Demiryolları, ülkenin orta ve batısında 5 istasyona saldırı düzenlendiğini açıkladı. Olayların ardından ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaş 61. gününde devam ederken, Ukrayna’nın 5 farklı tren istasyonuna füzeli saldırı düzenlendi.

“ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI”

10.00 Son olarak, Ukrayna Demiryolları Rus güçlerinin, ülkenin orta ve batısındaki bölgelerde 5 tren istasyona saldırı düzenlendiğini aktardı. Saldırılarda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Demiryollarının baş yetkilisi Oleksander Kamyshin, saldırıların tamamın bir saat içinde gerçekleştiğini ve detayların araştırıldığını söyledi.

HEDEF ASKER VE MÜHİMMAT

Daha önce de benzer saldırılar gerçekleştiren Rusya Savunma Bakanlığı konuyla ilgili, Ukrayna’ya askeri mühimmat taşıyan trenler ile askeri hareketliliğin yaşandığı istasyonların hedef alındığını duyurmuştu.

İlginizi Çekebilir

Gazze’nin yeniden inşa etmenin maliyeti belli oldu

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Arap Devletleri Bölgesel Bürosu Direktörü Abdallah Al Dardari, Gazze’nin yeniden …

Von der Leyen’e protesto şoku: Savaş suçlususun!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, İsrail’e verdiği destekten dolayı bir protestocunun …