ermeni komutandan abd uniformali poz 1604385380 2999
ermeni komutandan abd uniformali poz 1604385380 2999

Ruslardan aradığını bulamadı, gözleri ABD yardımında!

Ermenistan Azerbaycan’In Karabağ’a yönelik operasyonunu durdurabilmek için her yolu deniyor. Savaşın ilk gününden beri Rusya’dan aradığı desteği alamayan Erivan yönetimi, yönünü ABD’ye çevirdi. Sözde Karabağ Ulusal Güvenlik Şefi Aghajanyan ABD ordusu üniformasıyla poz verdi.

Azerbaycan, Ermenistan’ın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonları hız kesmeden sürdürüyor. Erivan tarafı savaşta büyük kayıplar vererek geri çekilmeye devam ederken, Azerbaycan’ın ilerleyişini durdurmak için Rusya’dan aradığı bulamayınca yönünü ABD’ye çevirdi.

AMERİKAN ASKERİ KAMUFLAJLI POZ

Büyük motivasyon kaybının yaşandığı ve devamlı geri çekilme durumunun meydana geldiği Ermenistan tarafında, sözde Karabağ liderleri Arayik Harutyan ve Kamo Aghajanyan, gönüllü birliklerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, sözde Karabağ Ulusal Güvenlik Servisi Şefi Kamo Aghajanyan, üstünde ABD ordusu üniformasıyla katıldı. Aghajanyan’ın Amerikan kamuflajı giymesine, “Ruslardan aradığını bulamadı, ABD’den yardım istiyor” yorumları yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …