Putin: “Nükleer silah kullanan ülkelerden geriye hiçbir şey kalmaz”

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya’ya nükleer silahlarla saldırmaya cesaret eden ülkelerden geriye hiçbir şey kalmayacağını belirtti. Putin ayrıca petrol fiyatlarıyla ilgili de açıklma ayaptı.

Rusya Devlet Başkanı Putin nükleer konusunda sert mesajlar verdi.
Putin Rusya’ya nükleer silahlarla saldırmaya cesaret eden ülkelerden geriye hiçbir şey kalmayacağını ve yeryüzünden silineceğini söyledi.
PETROLDE TAVAN FİYAT! AB’YE MESAJI VERDİ
AB, G7 ülkeleri, Avustralya ve Norveç’in Rus petrolüne 60 dolarlık tavan fiyatuygulamasına yanıt veren Putin, söz konusu uygulamayı yürürlüğe koyanlara petrol satmayacaklarını ve petrol üretimini kısma seçeneğini düşünebileceklerini söyledi.

TAVAN FİYATTAN ETKİLENMEYECEĞİZ
Rus petrolüne tavan fiyata ilişkin Putin “Petrole uygulanan tavan fiyat, petrolümüzü sattığımız fiyat seviyesinde, etkilenmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Rusya vatandaşı Viktor But ile ABD’li basketbolcu Brittney Griner’in takasının Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) yürüttüğü müzakereler sonucunda gerçekleştiğini belirten Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD’yle yeni tutuklu takasları yapılabileceğini ifade etti.
HER ŞEY MÜMKÜN

Putin, FSB ile ABD istihbaratı arasındaki temasların sürdüğünü belirterek olası yeni olası takaslar hakkında “Her şey mümkün” dedi.

İlginizi Çekebilir

İsrail’e karşı en yüksek ses kampüsten yükseliyor!

İsrail’in ABD destekli yürüttüğü soykırım savaşı, üniversite gençliğinin öfkesini taşırdı. Aylardır devam eden protestolar bir …

Gazze’deki toplu mezarlara ilgili soruşturma çağrısı

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, Gazze’deki toplu mezarlara ilişkin haberlerin çok endişe verici olduğunu …