pkk nin suikastler ile basi dertte bir bir oluyorlar 01
pkk nin suikastler ile basi dertte bir bir oluyorlar 01

PKK’nın suikastler ile başı dertte: Bir bir ölüyorlar

Suikastlerin eksik olmadığı Rakka ve Deyrezzor’da belirsiz kişiler tarafından düzenlenen saldırılara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Edinilen bilgilere göre, Rakka ve Deyrezzor çevresinde son 48 saat içerisinde düzenlenen saldırılarda 10 YPG/DSG’li terörist suikast sonucu öldürüldü.

Motorsikletli kişiler, genelde kontrol noktaları veya seyir halindeki askeri araçları hedef alıyor. Olayları üstlenen kişiler olmasa da IŞİD’in uyuyan hücrelerinden şüpheleniliyor.

Son dönemlerde gerçekleştirilen suikast ve saldırıların terör örgütü YPG/DSG saflarında kaos oluşmasına neden olduğu ifade ediliyor. Hemen hemen her gün kimliği belirsiz kişiler tarafından terör örgütünün üst düzey yetkililerinin de içerisinde olduğu birçok milis suikaste uğruyor.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Kolombiya üniversitesinde öğrencilere uygulanan polis şiddeti profesörleri ayağa kaldırdı!

Columbia’da savaş karşıtı öğrenci protestoları: Tarih profesörü Vietnam Savaşı’nı hatırlatıyor Columbia Üniversitesi, son zamanlarda Filistin-İsrail …

Sınırlar ötesinden gelen umut: Yeni nesil öğrencilerin Gazze desteği

Geçtiğimiz hafta,  Columbia Üniversitesi başkanı, ABD’nin İsrail’in Gazze’deki soykırımına verdiği desteği protesto eden öğrencilerin bulunduğu …