pkkpyd daeSli ailelerin cocuklarini turkiyeye karsi savastiracak 01 8
pkkpyd daeSli ailelerin cocuklarini turkiyeye karsi savastiracak 01 8

PKK/PYD IŞİD’li ailelerin çocuklarını Türkiye’ye karşı savaştıracak!

Terör örgütü PKK/YPG, işgal ettiği bölgelerdeki kamplara sürdüğü sivillere yaşam hakkı tanımıyor. Kısıtlı koşullarda barındırılan sivil esirlere PKK’nın son uygulaması ise akıllara durgunluk verici…

Terör örgütü PKK/YPG, bazı kamplarda kalan 13 yaş üstü erkek çocukları zorla ailelerinin elinden alarak “eğitim” adı altında örgütsel propaganda yapmak için topluyor.

Fetih Medya ihbar hattına ulaşan bir okurumuz aktardığTerı bilgiler durumun vahamiyetini gözler önüne seriyor.

Bölgede kampta esir olarak tutulan Ümmü Muhammed 13 yaşındaki oğlu Hasan için endişeli. Oğlunun tedrisat (eğitim) amacıyla PKK’lı teröristler tarafından alıkonduğunu söyleyen anne, oğlundaki değişiklere tanıklık ettiğini kaygı ve üzüntü ile anlattı. Ümmü Muhammed Fetih Medya’ya yaptığı açıklamada: “Bayram iznine eve salmışlar. Oğlum da geldi. Oğlum 7 yaşından beri 5 vakit namazını kaçırmayan hatta babası sağ iken bizleri dahi sabah namazına kaldıran bir çocuktu. Geldiğinin ikinci günü sabah namazına kaldırmak istedim. Uyuycam dedi. Biraz ısrar edince kalktı. Kıldı kılmadı bilmiyorum ama gevşekliği görülüyordu. Sonra gündüz namaz konusunda ısrarcı olunca hiç tahmin etmediğim şey başıma geldi. Dedim ki oğlum “namazını kıldın mı sen?” O da bana dedi ki “Anne biz yanlış inanıyoruz. Bazı şeyleri bizim sorgulamamız gerekir. Dini konularda yanlış inanmışız. Ben artık namaz kılmak istemiyorum” deyince dünyam yıkıldı. Şu günümü göreceğimi bilseydim dünyaya gelmek istemezdim. “dedi. Üzüntüye boğulan anne, esaretlerinin üzerine daha zor bir imtihanla karşılaştıklarını söyledi.

Ancak Ümmü Muhammed şanslı olan annelerden. Çünkü çocuğundan hiç haber alamayan aileler de var. Tunuslu Ümmü Zehra bunlardan biri.

Ümmü Zehra olarak bilinen Tunus asıllı anne ise Bağuz’da oğlu ile birlikte esir alınmış. Sonrasında iki kez oğlunu görebilen acılı anne oğlundan hiçbir haber alamıyor. Ümmü Zehra oğlunun canından endişe ettiğini söylüyor.

“Uyumsuz çocuk”lara izin verilmiyor!

Edinilen bilgiye göre PKK’nın Suriye uzantısı terör örgütü YPG “Tedrisat” adını verdiği eğitimler ile IŞİD’ten devşirdiği çocukları kendi saflarına katmaya çalışıyor. Eğitimler sonucu istedikleri verimi alamadıkları çocuklara bayram ziyareti için izin verilmediği, sıkı gözlem altına alınan bu çocuklara “uyumsuz” ismi takıldığı söyleniyor.

Uyumsuz çocuklar teröristlerin anlattıkları karşısında direnen onların dini ve fikri yapılarını reddedenler olarak biliniyor.

Çocuklar üzerindeki bu çalışmayı daha önce IŞİD de uygulamıştı. IŞİD örgütünün senelerce süren bu çalışmasını, PKK/YPG’li teröristler Pedagog ve Psikiyatri dalında uzman doktorlar eşliğinde 3-4 haftaya indirildiği gözleniyor.

Beyinleri yıkanarak askeri ve fikri anlamda eğitilen çocuklar olası bir saldırıya karşı veya Türkiye ile muhtemel bir savaşta ön saflarda kullanılacakları iddia ediliyor.

Kaynak: Fetih Medya

İlginizi Çekebilir

bati-seria-da-her-safak-baskin-teroru-ile-sokuyor-02

Batı Şeria’da şafaklar ‘Baskın terörü’ ile söküyor

Batı Şeria’nın Tulkarim kentindeki Nur Şems kampına baskına giden İsrail araçları, Filistin direnişi tarafından patlayıcılarla …

o-aoelkede-bir-ilk-a-slam-a-salda-ran-bakana-aok-hamle-01

O ülkede bir ilk! İslam’a saldıran bakana şok hamle!

Eski Real Madrid ve Fransa milli takımı yıldızı, Gerald Darmanin’in grupla bağlantılı olduğu yönündeki suçlamasını …