bu fotograflar amerikadan felaketin boyutu artiyor 1674208163 2699
bu fotograflar amerikadan felaketin boyutu artiyor 1674208163 2699

Philadelphia sokakları bağımlı barınağına döndü

ABD’nin Philadelphia kenti uyuşturucu bağımlılarının merkezi haline geldi. Sokak ortasında bayılan ve sürüklenen insanlarla dolu kentte felaketin boyutu artıyor.

ABD’nin Pensilvanya eyletinin Philadelphia kentinde Kensington mahallesi uyuşturucu bağımlılarının merkezi oldu. Philadelphia’da çekilen fotoğraflarda birçok bağımlının yerlerde süründüğü görülüyor.

YARA VE İLTİHAPLARA YOL AÇIYOR

Ellerinde şırınga olduğu görülen birçok bağımlının vücudunda kullandıkları maddelere bağlı çıkan yaralar da göze çarpıyor. Kentte en çok kullanılan Xylazine adlı uyuşturucu bilinç kaybının yanı sıra uzuvların kesilmesine yol açan yara ve iltihaplara yol açıyor.

HAYVAN SAKİNLEŞTİRİCİ MADDE KULLANIYORLAR

Philadelphia’nın uyuşturucu salgınının ‘sıfır noktası’ olarak bilinen Kensington mahallesi, Xylazine adı verilen bir hayvan sakinleştiricisinin yaygın şekilde kötüye kullanılması nedeniyle krizde.

Bağımlılar güpegündüz ateş sersemlemiş halde etrafta dolaşıyor veya sokaklarda bayılıyor. Kaldırımlara saçılmış iğneler, şırıngalar ve çöpler de göze çarpıyor. Dailymail tarafından paylaşılan fotoğraflar, “Amerika’nın en fakir büyük şehrinin en fakir mahallesi” olarak tanımlanan bölgedeki felaketi gözler önüne seriyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

New York Üniversitesi artık öğrencilerin alay konusu!

Öğrenciler,  ABD üniversitelerinde ifade özgürlüğüne ve protesto hakkına karşı uygulanan yaygın baskıyla mücadele etmeye devam …

İsrail lobisi üniversitelerin ensesinde; gözaltılar gençleri yıldırmıyor!

Columbia, Yale, Newyork.. ABD’nin en prestijli üniversiteleri. Her biri, İsrail vahşetine karşı haykıran öğrencilerin anlamlı …