msb 7 pkkli terorist etkisiz hale getirildi 1654501245 2894
msb 7 pkkli terorist etkisiz hale getirildi 1654501245 2894

Pençe Kilit bölgesinde 18 PKK’lı terörist öldürüldü

MSB: Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı terörist, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Terör yuvalarına pençemizi vurmaya devam ediyoruz. Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.” ifadeleri kullanıldı.

Terör yuvalarına pençemizi vurmaya devam ediyoruz!
Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.#MSB pic.twitter.com/SzdLd3cHTh

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) June 6, 2022

11 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek. pic.twitter.com/Ejp16WJRGp

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) June 6, 2022