suriyede korkutan deprem hatayda hissedildi 1683607466 1711 1
suriyede korkutan deprem hatayda hissedildi 1683607466 1711 1

Osmaniye’de deprem paniği!

Osmaniye’de Richter ölçeğine göre 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede kısa süreli panik yaşanırken, Vali Erdinç Yılmaz herhangi bir olumsuzluğun olmadığını açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın merkez üssünü Osmaniye kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.22’de oldu. Yerin 7.03 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kentte kısa süreli paniğe yol açtı. Depremi hisseden vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, depremin ardından yapılan araştırmalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını açıkladı.

Vali Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “Değerli hemşerilerim, Osmaniye’mizde 3,4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yoktur. Takiplerimiz devam etmektedir. Bütün hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

İmamoğlu’na metroda mesaj; “Hamas terör örgütü değildir”

İstanbul metrosunda Ekrem İmamoğlu’na Hamas göndermeli okul fişleri asıldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan dolayısıyla …

Değişim rüzgarı onuda çarptı: Görevi bırakıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görevini bırakacağını “Siyasetten tamamen çekilme diye bir düşüncem yok. …