onlarin da kur an i tekmelemek hakki 01 e1690279767382
onlarin da kur an i tekmelemek hakki 01 e1690279767382

“Onların da Kur’an’ı tekmelemek hakkı”

Sizin hükümlerini tekmelediğiniz kitabı onların fiziki olarak teklemelerine karşı sesinizi çıkarmamanız doğal… Nice kavimler gibi maalesef bu yüzyılda Allah’ın kitabı terkedildi. Biz davetçiler: “Ya Rabbi Kavmimiz bu kuranı sahipsiz bıraktılar ” (Furkan 30) demekten başka bir şey yapamıyoruz.

Bu sözler Kur’an’ın Stockholm’de tekmelenmesini sorduğumuz bir İslam davetçisine ait… Gerçekten hükümlerini çağa yakıştıramadığımız kitaba kâfirin saygısını beklemek.. Evet abesle iştigal..

Geçtiğimiz günlerde İsveç’te Müslümanların dini bayramında kendini bilmeyen bir kişi polis kontrolünde Kur’an yaktı, ayakları altında top gibi oynadı…Yine aynı İsveç’te bir kadın Kur’an-ı ateşe verdiği bir video yayınladı… Şimdi de Danimarka’da marjinal bir grup Kur’an yakarak gündem oldu…

Kafirler bu motivasyonu nereden buluyorlar?

Avrupa’da ardı arkası kesilmeyen kimi zaman siyasi eylemler ile kimi zaman da kişisel nefret ile kutsal kitabımız olan Kur’an ateşe veriliyor. Dünya üzerindeki 2 milyar Müslümanın gözü önünde, korkmadan, yılmadan, bu sürekli olarak gerçekleşiyor. 

İşte kafirlerin temel motivasyon kaynağı tam da 2 milyar Müslüman olarak bizleriz… Kendi hayatında hükümlerini bu çağa yakıştıramayan, ekonomik sistemini kabul etmeyen, tesettürünü benimsemeyen 2 milyar Müslüman…

Bizler bu Kur’an-ı yetim bırakmış, arkamıza almış, Allah’ın bize emrettiği nice şeylere ‘bu çağa uyduramıyoruz’ diyerek ilgisiz kalmışken kafir nasıl saygı duysun?

Terör bahaneleri

Avrupa’da İslamofobi yıllardır süregelmiş, Haçlıların İslam’a olan düşmanlıkları bilinen bir durumdur. Fakat son yıllarda Müslümanlara terörist yaftası vurarak kendilerinde bu aşağılamalara haklılık kisvesi giydirdiler.

Müslümanlar bu yaftayı yememek için sus pus olup korku içinde sessizliğe gömülmüş, öyle ki bu korku Allah korkusunu bile geçmiştir..

Kavramları değiştirerek Müslümanları uyuttular

• İslam’ı öğretmek= Beyin yıkama
• Takvalı Müslüman = Aşırılık yanlısı
• Dinine bağlı olmayan Müslüman = İdeal Müslüman istenen vatandaş
• Müslüman topraklarının işgali = Teröre karşı savaş
• İşgale karşı direniş = Terörizm
• Cihad: Terör eylemi
• İslam için canını feda etme : İntihar
• İşgale direnenleri savunmak: Aşırılık yanlısı
• İslam’ın yayılması =Aşırılık çağrısı
• Müslümanlara maddi yardım = Terör finansmanı

Şimdilerde Avrupa’yı tehdit eden IŞİD gibi gruplar da olmadığına göre İslam’ın değerlerini ayaklar altına almanın terör bahanesi de yok… Zaten adı üzerinde bahane idi…

Belki de terör dedikleri şey başlarında olsaydı, Haçlı ordusu gerekli cevabı alır böyle bir şeye yeltenemezdi…

Kaynak: Mira Haber

Öncesi İşgalci İsrail askerleri Nablus’ta 3 Filistinliyi daha katletti!
Sonraki Yunanistan’da korkunç kaza! Yangın söndürme uçağı düştü