10:13 Cuma / 29 Mart 2024 | 19 Ramazan 1445

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı darp edildi!

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Özgür Türker darp edildi. Özgür Türker’in yolunu kesen saldırganın “Oyumuzu bölemezsiniz” diyerek Özgür Türker’i darp ettiği iddia edildi.

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker’e saldırı gerçekleşti. Milletvekili aday adayı da olan Türker’in yolunu kesen saldırganın “Oyumuzu bölemezsiniz” diyerek Türker’i darp ettiği sosyal medyada ifade edildi.

“BİZLERİ YILDIRAMAYACAKLAR”

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu sosyal medya hesabından yaşananlara, “Memleket Partimiz Mersin İl Başkanı Sn. Özgür Türker’e yapılan alçakça saldırıyı esefle kınıyorum. Failin bir an önce yakalanması ve adalet önünde hesap vermesi için kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yıldıramayacaklar.” sözleriyle tepki gösterdi.

Memleket Partimiz Mersin İl Başkanı Sn. Özgür Türker’e yapılan alçakça saldırıyı esefle kınıyorum. Failin bir an önce yakalanması ve adalet önünde hesap vermesi için kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yıldıramayacaklar. 

DİĞER GELİŞMELER