''LGBT'yi meşrulaştırma çalışmalarına sessiz kalmayalım lütfen!''
lgbt yi mesrulastirma calismalarina sessiz kalmayalim lutfen 03

”LGBT’yi meşrulaştırma çalışmalarına sessiz kalmayalım lütfen!”

Cinsiyetsiz bir toplum hedefleyen ve aile yapısını yok etmeye çalışan LGBTİ, Türkiye’deki faaliyetlerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

İki ayaklı küresel iblislerin İslam ve ahlaki değerler başta olmak üzere, insani ifsad etmeye yönelik projelerinden biri olan eşcinsellik finanse edilerek yaygınlaştırılıyor.

Son günlerde Türkiye’de de özellikle HDP ve CHP’nin parlattığı LGBT oluşumları, gelecek nesiller açısından büyük tehlike arz ediyor. Gerek dizilerle, gerek sosyal medya kampanyalarıyla, gerek siyasi partiler aracılığıyla yayılan bu zehir, gençlerimize “özgürlük” adı altında adeta enjekte ediliyor. Dünya çapında birçok sapkın kuruluş, bu tür oluşumları fonlayarak çok küçük yaştaki çocukları hedef alıyor. Birçoğumuz tehlikeyi uzakta sansak da çocuklarımızın izlediği çizgi filmlerde dahil LGBT zehri kendilerini tehdit ediyor.

Sessiz kalmayalım lütfen!

LGBT’li ibnelerin faaliyetlerini arttırmaları üzerine sosyal medya kullanıcılarından biri, ”Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insani değerlerimiz elden gidiyor. LGBT ve onları destekleyenler (bu sapkınlığı yaymak,normalleştirmek isteyenler) birbirine aşırı destek oluyor. Kendi çevremde bile insanların bu kadar duyarsız kalmasına çok şaşıyorum. Sessiz kalmayalım lütfen” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mira Haber

Öncesi Faslı uzman Şarkavi: Sirte savaşı stratejik önem taşıyor
Sonraki Hol zulüm kampından yüzlerce esir serbest bırakıldı