ZHEi7 1677603140 146
ZHEi7 1677603140 146

Kılıçdaroğlu’nun “CHP’li belediyeler engellendi” iddiasını kendi belediye başkanının konuşması çürüttü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında söylediği “CHP’li belediyeler engellendi” iddiasını, CHP Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ın 17 Şubat’ta yaptığı “Hiçbir ayrım görmedik” sözleri çürüttü.

CHP Genel Başkanı Kemel Kılıçdaroğlu, partisinin bugün düzenlediği grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin yaralarını sarmaya çalışırken, deprem üzerinden siyaset yürüten Kılıçdaroğlu, “CHP’li belediyeleri engellemeye, önlerini kesmeye çalıştılar” dedi. Kılıçdaroğlu’nun deprem üzerinden kurguladığı konuşması sonrasında ise akıllara CHP Gölbaşı Belediye Başkanı’nın 17 Şubat’ta yaptığı, “Ben Gölbaşı Belediye Başkanı olarak bütün belediyelerimize ve Bakanımızın ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Hiçbir ayrımcılık görmedik. Milletimizle birlikte inşallah bu zorlu günleri aşacağımızı umuyorum” sözleri geldi.

 

‘CHP’Lİ BELEDİYE, AMAN GİDELİM, ÖNÜNÜ KESELİM, ENGEL ÇIKARALIM’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, “Merkezi yönetimlerle iş birliği objektif kurallara bağlanacak. Bu depremde bir acıyı daha gördük. CHP’li belediye, aman gidelim, o orda olmasın, önünü keselim, engel çıkaralım. Belediye ya… Deprem için senin yapamadığını yapıyor. Hepimiz oturup kalkalım CHP’li belediyelere teşekkür edelim. Ulaşılamayan her yere ulaşıldı. Önünü kesmeye, engel olmaya çalıştılar. İnsanda biraz vicdan olur ya. Enkaz altında vatandaş bekliyor, ben gideceğim sen gidemezsin diyor. Hiçbir CHP’li belediye CHP logosu ile bile ortaya çıkmadı.” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ BAŞKANIN SÖZLERİ KILIÇDAROĞLU’NUN İDDİASINI ÇÜRÜTTÜ

Kılıçdaroğlu’nun, ‘İktidar CHP’li belediyeleri engelledi’ sözleri sonrası akıllara CHP’li Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım geldi. Yıldırım, Bakan Kurum’un davetiyle katıldığı koordinasyon toplantısında deprem sonrası yapılan çalışmaların yanı sıra şehrin yeni yerleşim alanıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını açıklamıştı.

‘HİÇBİR AYRIM GÖRMEDİK, BAKANIMIZIN İLGİSİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yıldırım, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aksine engellenmediklerini, ayrımcılığa uğramadıklarını açıkça ifade ettiği açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

“İlçemize intikal etmiş olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum’un davetiyle koordinasyona katıldık. Şehir için neler yapılabileceğine dair fikirlerimizi sordu. Şehrin güney tarafının çok tahrip olduğunu anlattık. Yeni şehir kurulacaksa nerelerde kurulabileceğiyle alakalı istişarelerde bulunduk. Bakanlığımız belediyemize 3 milyon TL belediyemize yardım da bulundu. Bir çöp kamyonu acil ve ivedi şekilde gönderilmesi talimatını verdi. Sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ben Gölbaşı Başkanı olarak Sayın Bakanımızın ilgisi için teşekkür ediyorum. Hiçbir ayrım falan görmedik biz. Milletimizle birlikte inşallah bu zorlu günleri aşacağımızı umuyorum.”

İlginizi Çekebilir

İmamoğlu’na metroda mesaj; “Hamas terör örgütü değildir”

İstanbul metrosunda Ekrem İmamoğlu’na Hamas göndermeli okul fişleri asıldı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan dolayısıyla …

Değişim rüzgarı onuda çarptı: Görevi bırakıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görevini bırakacağını “Siyasetten tamamen çekilme diye bir düşüncem yok. …