katil-israil-gazze-ye-yardimin-mumkun-olan-en-kisa-surede-girmesine-izin-verdi-01

Katil İsrail Gazze’ye yardımın ‘mümkün olan en kısa sürede’ girmesine izin verdi!

İşgalci İsrail, Gazze halkını, hastane, okul demeden katlederken bir çok ülke bu saldırıları sadece kınamakla yetindi.

Bu bağlamda, Müslüman ülkelerin bazıları da bölgedeki halka bir nebze destek olmak için insani yardım tırlarını Mısır-Gazze sınırına gönderdi. Ancak Siyonist İsrail yardım geçişine izin vermedi, günlerdir yardım kamyonları sınır kapısında Gazze halkına ulaşmayı bekliyor.

katil-israil-gazze-ye-yardimin-mumkun-olan-en-kisa-surede-girmesine-izin-verdi-01 katil-israil-gazze-ye-yardimin-mumkun-olan-en-kisa-surede-girmesine-izin-verdi-02

ABD Başkanı Joe Biden Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Katil İsrail’in Hamas saldırılarına yanıt olarak askeri bir harekat yürütürken bile yoksul Gazze Şeridi’ne yardım yapılmasına izin vermeyi kabul ettiğini söyledi!

İsrail ziyaretinde “İsrail, insani yardımın Mısır’dan Gazze’ye taşınmaya başlayabileceğini kabul etti” diyen Biden, ABD’nin “kamyonların sınırdan mümkün olan en kısa sürede geçmesini” sağlamak için ortaklarıyla birlikte çalıştığını ekledi.

Katil İsrail’in yandaşı Amerika’nın İsrail’in katliamlarını yalanlaması ve bu işgalci ülkeyi masum gösterme uğraşları tüm dünyanın gündeminde yer aldı ve geniş çapta tepki topladı.

Kaynak: Mira Haber

Öncesi İsrail’den bir hain plan daha! Spacex’e başvurdu
Sonraki PKK’nın sözde Norveç sorumlusu yakalandı!