kanlar-ia-indeyken-evlada-na-ulaamaya-a-ala-ata-videolu-01

Kanlar içindeyken evladına ulaşmaya çalıştı[Videolu]

Gazze’de El Şati sokaklarında bir baba ve kızı İsrail keskin nişancıları tarafından vuruldu.

Siyonist işgalciler, dünya tarihinin daha önce şahit olmadığı zulümleri Gazze’de dünyanın gözüne sokarak gerçekleştiriyor.

Yaptığı insanlık dışı vahşetle dünyaya meydan okuyan Siyonist katiller, Gazze’de eşi benzeri görülmemiş katliamlar yaptı ve yapmaya devam ediyor.

Ne yazıktır ki Dünya Devletleri Gazze’de yaşanan bu soykırıma karşı tek bir somut adım atmamakta. Müslüman Ülkelerin de Gazze’ye karşı üç maymunu oynamaları müslümanları derinden yaraladı.

Gazze’den her gün her dakika yeni vahşet görüntüleri yayınlanmakta.

Ağır yaralı babanın şehit olmadan önce kızının yanına sürünerek ilerlediği görüldü

Siyonist katillerin Keskin nişancılarının hedef aldığı Gazzeli baba ve çocuğunun durumu yürekleri sızlattı. Siyonist katillerin keskin nişancıları tarafından sokak ortasında vurulmuş ve ölmek üzere olan Gazzeli baba,kanlar içinde sürünerek çocuğuna ulaşmaya çalışıyor.

Siyonist katiller her türlü savaş suçunu işlerken hiç bir kanununun kendilerini kapsamadığını umursamaz tavırları ve faaliyetleri ile dünyaya gösterdi.

Terörist İsrail’e karşı tek bir hamle yapabilecek, müslümanlara sahip çıkacak tek bir ülke yok. Gazze,İsrail’in katliamına karşı yalnız bırakıldı.

 

Kaynak: MiraHaber 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir