kadir seker davasinda flas gelisme 02
kadir seker davasinda flas gelisme 02

Kadir Şeker davasında flaş gelişme

Kadir Şeker, Ayşe Dırla’yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran’ı engellemek isterken kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olmuştu. Şeker, hakkında dosya Konya’ya gönderildi. 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nin dosyayı inceleyip tensip edeceği ve bu süreçte tahliye olup olmayacağını karar vereceği ardından da mahkeme tarihini belirleyeceği öğrenildi.
Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Konya’da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker’e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozmuştu.
Kararda, Türk Ceza Kanunu‘nun 29. maddesi uyarınca yapılan uygulama sırasında tahrikin derecesi ve yoğunluğu da gözetilerek azami hadde yakın bir indirimle cezanın belirlendiği, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Şeker hakkında daha fazla indirim yapılması gerekçesiyle bozulmasına karar verildiği belirtilmişti.
12.5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, hakkında dosya Konya’ya gönderildi. 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nin dosyayı inceleyip tensip edeceği ve bu süreçte tahliye olup, olmayacağını karar vereceği ardından da mahkeme tarihini belirleyeceği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …