23:52 Cuma / 19 Nisan 2024 | 10 Şevval 1445

İtalyan yolcu uçakta zor anlar yaşattı! Tedbir için koltuğa bağlandı

Bir Hint havayolunun mürettebatı, uçuş ırasında bir personele yumruk attığı ve diğerine tükürdüğü iddia edilen İtalyan kadını koltuğuna bağladı.

Times of India gazetesi  şirketi Vistara çalışanının polise şikayette bulunduğunu iddia ederek, yolcunun kendilerine yumruk attığını ve meslektaşlarının üzerine tükürdüğünü bildirdi.
Şikayete göre mürettebat, kadının sınıfındaki koltuğundan kalkıp business sınıfına geçmesi üzerine . Kadın ayrıca “uçağı soymak ve uçağa çöp atmakla” suçlanıyor.
Vistara , uçuş kaptanının davranışları nedeniyle “bir uyarı kartı düzenlediğini ve müşteriyi kısıtlama kararı aldığını” söyledi.
Vistara, personelinin kadını “sürekli asi davranış ve şiddet içeren davranışlar” nedeniyle zaptetmek zorunda kaldığını söyledi.
Kadının avukatı Prabhakar Tripathi, BBC'ye kendisine ayrılan koltukta “rahatsız” olduğunu ve “boş bir koltuğa taşınmasını istediğini” ve bunun ekiple “anlaşmazlığa” neden olduğunu söyledi. Türbülans nedeniyle tuvaleti kullanmasına da izin verilmediğini iddia .
Tripathi, “Daha sonra tuvalete gitmesine izin verildi, ancak dönüşte bağlandı” dedi. 
memurlarının kadının sarhoş olduğunu söylediğini aktaran basında çıkan haberleri de yalanladı.
Kadın, ve daha sonra polis kefaletiyle .
Kadının avukatı iddiaları yalanladı.