a-srail-den-gazzelileri-hamas-a-karaa-ka-aka-rtan-propaganda-gazetesi-01

İsrail’den Gazzelileri Hamas’a karşı kışkırtan propaganda gazetesi!

“Sizi dövdüler, işkence ettiler. Paranızı tünellere ve silahlara harcadılar ama siz hala uyuyor musunuz? Uyanın arkadaşlar, geleceğiniz sizin elinizde.”

İki buçuk milyon Gazzeli’nin hayatını birkaç ayda kabusa çeviren Siyonist katillerin yeni oyunu olan, Hamas’a karşı halkı dolduruşa getirmeyi amaçlayan propaganda gazetesi Gazze şeridinde dağıtılıldı. 

Bombardımanlarla taş üstünde taş bırakmayan, Gazze’yi 50 yıl geriye götürmekle övünen teröristler, bütün bu insanlık dışı katliama rağmen Gazzelileri yıldıramadılar. Hayatı alt üst olan iki buçuk milyon Gazzeli’yi Hamas’a düşman edemeyen İsrail, yalanlarla dolu kara propaganda yöntemiyle bunu başaracağını sanıyor. 

a-srail-den-gazzelileri-hamas-a-karaa-ka-aka-rtan-propaganda-gazetesi-01

Savaş suçlusu ordu, Arapça olarak yayımladığı ve Hamas liderlerine iftira ve karalamalarla doldurduğu ‘Gerçeklik’ adını verdiği gazetenin ilk sayısını bugün Gazze şeridinde dağıttı.

Binlerce bebek ve çocuğun katili İsrail gazeteyi, Hamas için ‘çocuklarınızı öldürdüler, sizi ıssız sokaklarda terk edip tünellerde saklandılar’ içerikli kara propaganda yazılarıyla doldurdu. 

Savaş suçlusu işgalciler, sözüm ona uyandırmak istedikleri Gazzelilere “Bu gazetede yalnızca gerçekleri okuyacaksınız, başka bir şey değil” diyerek mesaj verdi.

Kaynak: Mira Haber

Öncesi “Biden’ın başkanlığının en tehlikeli günleri”
Sonraki Irak, Haşdi Şabi üyeleri için yas ilan etti

Bir Cevap Yazın