ifsa etmek isterken 80 bin dolar kazanmasina vesile oldu 01
ifsa etmek isterken 80 bin dolar kazanmasina vesile oldu 01

İfşa etmek isterken 80 bin dolar kazanmasına vesile oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) San Diego kentinde bir müşteri, maske takmadığı gerekçesiyle siparişini almayan 24 yaşındaki Starbucks çalışanını sosyal medyada ifşa etti; ancak müşterinin bu adımı ters tepti.

ABD’de, ünlü kahve zinciri Starbucks’a gelen kadın müşteri, maskesiz olması sebebiyle kendisine hizmet vermeyen çalışanın videosunu, ifşa etmek amacıyla çekti. Görüntülerin yayılması üzerine, doğru olanı yaptığı için çalışana 80 bin dolar bahşiş verildi.

Müşterinin siparişini almayan Lenin Gutierrez adlı genç çalışanı haklı bulan binlerce kişi internetten düzenlediği yardım kampanyasıyla kısa sürede yaklaşık 80 bin dolarlık bahşiş topladı.

Starbucks çalışanını şikayet eden Amber Lynn Gilles adlı müşteri, sosyal medyada paylaştığı mesajında, “İşte karşınızda Starbucks’tan Lenin, maske takmadığım için bana hizmet etmeyi reddetti. Bir daha ki sefere polisleri arayacağım ve yanımda doktor reçetesi getireceğim” dedi.

Ancak Gilles beklediği desteği alamadığı gibi birçok kişi, kuralları uyguladığı için çalışanı eleştiren kadına tepki gösterdi.

Bazı medya kuruluşlarının haberine göre, Amber Lynn Gilles daha sonra paylaştığı bir başka videoda, olaydan sonra ölüm tehditleri aldığını ileri sürerek yardım kampanyasından bir pay hak ettiğini iddia etti ve kampanyayı başlatan kişi hakkında hakaret davası açacağını söyledi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …