iblis basina ak partiden sert tepki 1674143773 1635
iblis basina ak partiden sert tepki 1674143773 1635

‘İblis başına’ AK Parti’den sert tepki

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında “İblis başı” olarak nitelendirdiği PKK elebaşı Mustafa Karasu’nun 6’lı masaya yönelik destek sözlerine sert tepki gösterdi.

27. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, gün içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem maddelerini değerlendiren Aydemir, terör örgütü PKK elebaşı Mustafa Karasu’yu ‘İblis başı’ olarak tanımlarken Karasu’nun 6’lı masaya sözlerini eleştirdi.

AYDEMİR: “HALK, DEMOKRASİ MÜCADELESİNE KATILMALI”

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Mustafa Karasu’nun altılı masaya yönelik çağrısına atıfta bulunan Erzurum Milletvekili Aydemir, vatandaşın demokrasi mücadelesine katılımının önemine dikkat çekti:

Bakın PKK’nın elebaşı Mustafa Karasu diye bir iblis, bir kitapsız, bir imansız açıklama yapıyor. Diyor ki, “Eğer bu seçimlerde. AK Parti’yi ve MHP’yi alt edemezsek bizi yok edecekler.’… Çok açık söylüyorum, bu imansızın söylediklerini beraber bir dinleyelim. Bakın arkadaşlar bu yönüyle biz halka çağrı yapıyoruz. Halkımız, bütün kurumlarına sahip çıkmalı, demokrasi mücadelesine katılmalı.

NE OLMUŞTU?

Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Mustafa Karasu, örgüte yakın bir televizyon kanalı üzerinden seçimlere yönelik açıklamalarda bulunmuş, “AK Parti ve MHP’yi yıkamazsak bizi yok edecekler” demişti.

İlginizi Çekebilir

İsmailağa’nın tartışmalı şeyhi Hasan hoca vefat etti

İsmailağa tarikatı şeyhi Hasan Kılıç 94 yaşında vefat etti. İsmailağa Camii’nden yapılan açıklamada “Şeyhimiz Hasan …

Steinmeir’a Sirkeci şoku: Soykırım suçlusu, katil Almanya!

Türkiye’ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeir, Sirkeci Garı’nda sergi ziyareti sırasında Filistin yanlısı bir grup tarafından …