fatih tezcan dan akp ye cok agir ithamlar serefsizsiniz 01
fatih tezcan dan akp ye cok agir ithamlar serefsizsiniz 01

Fatih Tezcan’dan AKP’ye çok ağır ithamlar: “Şerefsizsiniz”

Geçmişte AKP iktidarına yakınlığı ile bilinen Gazeteci Yazar Fatih Tezcan, AKP ve Dilipak arasında devam eden İstanbul Sözleşmesi tartışmalarına dahil oldu.

Tezcan yaptığı açıklamasında: ” Üzerine düşünen diyor yani! İstanbul sözleşmesi biliyorsunuz 114 sure vardı 115. sure oldu… Sorgulamayacakmışım! Beyinsize bak, lan sen kimsin! Sen kimsin ki senin partinin getirdiği bir şeyi sorgulamayacağım. Allah mı kesildiniz başımıza bizim? Hayırdır siz. Yok öyle bir şeyiniz yok sizin ya, siz normal bir partilerden bir partisiniz, Ak Parti’siniz. Vatandaşına zulm edersen değil Ayasofya’yı, Mescid-i Aksa’yı da açsan Allah’ın huzurunda, nazarında bir hiçsiniz siz. Yeni tertemiz taptaze nesilleri alıpta “ben o……yum var mı diyeceğin” deyipte kızının önünde çırılçıplak resimlerini açan annelere veriyorsanız şerefsizsiniz siz. Benim kızım (bunu ben gözlerimle gördüm ağlayan adam, baba, bana bunu anlattı) seks yapacak 16 yaşında evet ve her gün pozisyon isimleriyle (alamam ağzıma izleyen hanımlar çocuklar var mı bilmiyorum) diye kızının yattığı seks pozisyonlarını babaya anlata anlata kahkahalarla evire çevire babayı telefonda delirten anneye bu kızı veriyorsan sen şerefsizsin Ak Parti de olsan şerefsizsin, CHP de olsan şerefsizsin farketmez şerefin yok. Namusun yok. Onur ve haysiyetin yok. 1000 Ayasofya aç, 100 Mescid-i Aksa aç farketmez. Şerefsizsin” ifadelerini kullandı.

Fatih Tezcan’ın AKP’nin aile yapısını bozan İstanbul Sözleşmesi’nden geri adım atmamasına yönelik yaptığı açıklamalar sosyal medyada en dikkat çeken videolar arasında yer aldı. AKP’lilerin ise Akit yazarı Dilipak karşısında takındığı tavır gibi Fatih Tezcan’a da dava açabileceği iddia edildi.

İlginizi Çekebilir

İsrail’in enerji ortağı Zorlu’ya Bahçeşehir’de soğuk duş!

İsrail’le pek çok alanda ticari ortaklığı olan ve bu nedenle aylardır protestoların hedefi olan Zorlu …

Steinmeir Erdoğan’la görüştü; Hamas’ı suçladı, İsrail’i akladı!

Beştepe’de gerçekleşen  Erdoğan – Steinmeier zirvesi sona erdi. Görüşmenin ardından liderler ortak basın açıklaması yaptı. …