facebook toplu isten cikarmaya hazirlaniyor 1656960035 9645
facebook toplu isten cikarmaya hazirlaniyor 1656960035 9645

Facebook’tan çalışanlarına ekonomik kriz uyarısı

Artan enflasyon ve faizler sonrası durgunluk beklentisi ABD’li şirketleri kemer sıkma politikasına itiyor. Mark Zuckerberg, Meta çalışanlarına ciddi ekonomik zorluk yaşanacağı uyarısında bulundu.

Facebook’un ana şirketi Meta Platforms Inc yönetimi işten çıkarma planları kapsamında çalışanlarını bilgilendirdi.

Mark Zuckerberg, çalışanlara daha az kaynakla daha fazlasını yapmalarını beklemeleri gerektiğini ve performanslarının daha agresif bir şekilde derecelendirileceğini aktardı.

New York Times’a göre Zuckerberg bir video konferansta, “Bazılarınız buranın size göre olmadığına ve kendi kendini seçmenin benim için sorun olmadığına karar verebilir. Gerçekçi olarak, muhtemelen şirkette burada olmaması gereken bir grup insan var.” dedi.

Zuckerberg’in yorumlarını destekleyen Meta Ürün Baş Sorumlusu Chris Cox, ayrı bir notta Meta’nın ciddi durumlarla karşı karşıya olduğunu ve ekonomik ters rüzgarların şiddetli olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

New York Üniversitesi artık öğrencilerin alay konusu!

Öğrenciler,  ABD üniversitelerinde ifade özgürlüğüne ve protesto hakkına karşı uygulanan yaygın baskıyla mücadele etmeye devam …

İsrail lobisi üniversitelerin ensesinde; gözaltılar gençleri yıldırmıyor!

Columbia, Yale, Newyork.. ABD’nin en prestijli üniversiteleri. Her biri, İsrail vahşetine karşı haykıran öğrencilerin anlamlı …