dilipak ak parti nin hakkimdaki suc duyurusunu geri cekecegini dusunuyorum 01
dilipak ak parti nin hakkimdaki suc duyurusunu geri cekecegini dusunuyorum 01

Dilipak: AK Parti’nin hakkımdaki suç duyurusunu geri çekeceğini düşünüyorum

AK Parti Kadın Kolları tarafından 81 ilde suç duyurusunda bulunulan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Suç duyurusunun geri çekileceğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Kadınlara yönelik hakaret içerikli ifadeler kullandığı iddiasıyla AK Parti Kadın Kolları’nın 81 ilde hakkında suç duyusunda bulunduğu Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, konuyu bugün yayımlanan köşe yazısına taşıdı.

Süreci izlediğini, birtakım yeni adımlar beklediğini ifade eden Dilipak, “AK Parti’nin bu durumu teşkilat, grup olarak tartıştıktan sonra, yeni bir karar verilmesinin ardından, henüz muhtevasını bilmediğim suç duyurusunun geri çekileceğini düşünüyorum” dedi.

Dilipak şöyle devam etti:

“Bu konuyu bu süreçte STK ve basın da tartışacak. AK Parti tarafından, kuruluş yıl dönümü töreni ve MKYK toplantısı sonrası yapılacak açıklamadan sonra, tekrar kapsamlı bir açıklama ile yol haritamı okurlarımla paylaşacağım. Duam aklı selimin geri dönüşü yönündedir. Bu vesile ile okurlarıma destekleri için teşekkür ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

İsrail’in enerji ortağı Zorlu’ya Bahçeşehir’de soğuk duş!

İsrail’le pek çok alanda ticari ortaklığı olan ve bu nedenle aylardır protestoların hedefi olan Zorlu …

Steinmeir Erdoğan’la görüştü; Hamas’ı suçladı, İsrail’i akladı!

Beştepe’de gerçekleşen  Erdoğan – Steinmeier zirvesi sona erdi. Görüşmenin ardından liderler ortak basın açıklaması yaptı. …