cifte cinayetin ardindan cigerini sogutmak icin dondurma yemis 01
cifte cinayetin ardindan cigerini sogutmak icin dondurma yemis 01

Çifte cinayetin ardından ‘ciğerini soğutmak’ için dondurma yemiş

2 kişiyi öldürüp 3 kişiyi de yaralayan zanlı, işlediği çifte cinayetin ardından ‘ciğerini soğutmak’ için dondurma yemiş.

Antalya’nın Aksu ilçesinde İ. Yılmaz (65), aralarında toprak yüzünden anlaşmazlık bulunan ve kendisiyle aynı ismi taşıyan yeğeni İ. Yılmaz’ı (33) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Silah seslerine çıkan yeğeninin annesi Ş. Yılmaz (65) ve yeğenin eşi Z. Yılmaz’a (32) da ateş ederek yaralayan amca, yolda giderken serada çalışan V. Uyan’ı (33) da tüfekle ateş ederek öldürdü. İki cinayet sonrası elindeki tüfekle dondurma alarak yediği öğrenilen İ. Yılmaz, jandarmaya teslim oldu. İ. Yılmaz’ın rastgele ateş açtığı sırada saçmanın isabet etmesi sonucu bir genç kız da yaralandı. Z. Yılmaz, “Yapma amca, etme amca’ dedim ama durmadı. Bir de ciğerini soğutmak için dondurma yemiş. Allah belasını versin” diyerek evin önünde feryat edip gözyaşı döktü.

Olay, saat 08.00 sıralarında Aksu ilçesine bağlı Yurtpınar Mahallesi Yenimahalle mevkisinde meydana geldi. İddialara göre İ.yılmaz, aralarında tarla yüzünden anlaşmazlık bulunan ve kendisiyle aynı adı taşıyan kardeşinin oğlu İ.Yılmaz’ın yan yana oturdukları evine gitti. Yeğen İsmail Yılmaz’ın aracına bindiği sırada yanına yaklaşan amca İ.Yılmaz, yanında getirdiği av tüfeğiyle araca ateş açtı. Bunun üzerine araçtan inen yeğen İ.Yılmaz, kaçmaya çalışırken amcası bu kez arkasından birkaç el daha ateş etti. Vücudunun farklı yerlerine saçma isabet eden yeğen İ.Yılmaz yere düştü.

CİNAYETİ İŞLEYİP DONDURMA YEMİŞ

Amca İ.Yılmaz, silah sesini duyup evden çıkan yeğeninin annesi Ş.yılmaz ve yeğeninin eşi Z.yılmaz’a da ateş etti. Ş.Yılmaz göğsünden, Z.Yılmaz ise ellerinden yaralandı. Daha sonra tüfekle çevreye rastgele ateş etmeye devam eden İ.Yılmaz, yolda yürürken yakın bölgede bir serada çalışan V.uyan’a da henüz bilinmeyen bir sebeple ateş etti. Olay yerinden uzaklaşan İ.Yılmaz, bir marketten aldığı tahmin edilen dondurmayı yedikten sonra, Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim oldu.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …