13:43 Salı / 19 Mart 2024 | 9 Ramazan 1445

CHP’de yenilgi kavgası: Bu şerefsizleri unutmayın!

Muhalif gazeteci Levent Gültekin ve CHP’li Eren Erdem, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini büyük bir farkla kaybetmesinin ardından birbirlerine girdi.

Muhalif gazeteci Levent Gültekin ile CHP’li Eren Erdem arasında Kılıçdaroğlu’nun adaylığı üzerinden başlayan sert tartışma seçim gecesi daha da arttı.

Erdem’in Kılıçdaroğlu’nun kazanmaması için uğraşanlardan biri olarak itham ettiği Gültekin yanıt olarak “Kılıçdaroğlu’na kurdukları tuzağın deşifre olmaması için bana saldırıyor” dedi.

“BU ŞEREFSİZLERİ UNUTMAYIN”

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından Eren Erdem Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Eğer bu seçimi kaybedersek, 14 Mayıs’tan hemen sonra “Kılıçdaroğlu devletin ajanı” açıklaması yapıp ilk tur katılımın ikinci tura gerçekleşmemesi adına mücadele eden Levent Gültekin gibilerin büyük emeği olacak. Makas çok dar! Bu şerefsizleri unutmayın! Unutturmayın! SANDIKLARA DİKKAT!” dedi.

“MÜPTEZEL EREN ERDEM”

Bu paylaşımının ardından sosyal medyadan yanıt veren Gültekin ise “Müptezel Eren Erdem dahil olduğu çeteyle Kemal Kılıçdaroğlu’na kurdukları tuzağın deşifre olmaması için bana saldırıyor. Senin biraz utanman olsa sokağa çıkamazsın” ifadelerini kullandı.

Gültekin daha önce CHP içindeki bazı isimlerin, yoğun bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu’na aday olması yönünde baskı yaptığını’ iddia etmişti.

DİĞER GELİŞMELER