cezaevinden hastaneye goturulen kadini esi kacirdi 01
cezaevinden hastaneye goturulen kadini esi kacirdi 01

Cezaevinden hastaneye götürülen kadını eşi kaçırdı

Adana’da koronavirüs şüphesi nedeniyle Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Yüreğir Devlet Hastanesi’ne sevk edilen hükümlü Songül Beyazlat (31), eşi Onur Beyazlat (30) tarafından hastane önünden kaçırıldı. Polis, firari Songül ile eşi Onur Beyazlat’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Yüreğir Devlet Hastanesi’nin acil bölümünde meydana geldi. Bir süre önce ‘uyuşturucu ticareti’ suçundan hüküm giyen ve Karataş Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutulan Songül Beyazlat, koronavirüs şüphesiyle jandarma ekiplerince Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Sabah saatlerinde hastanenin acil kısmına getirilen kadın, bir anda kendini jandarma aracından attı. Bu sırada hastane önünde bekleyen eşi Onur Beyazlat’a ait minibüse binen Songül Beyazlat, olay yerinden hızla ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …