bir kasa baliga 1 7 milyon tl verdi 01
bir kasa baliga 1 7 milyon tl verdi 01

Bir kasa balığa 1.7 milyon TL verdi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı su ürünleri av sezonu açılışında 1,7 milyon TL’ye bir kasa balık satın alan iş adamı Cemil Kazancı, “Öyle mi oldu. Ben ne aldığımın farkında değilim” dedi.

2020-2021 su ürünleri av sezonunun açılışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla Giresun’daki merkez balıkçı barınağında gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, her yıl yapılan mezadı tekrarlamak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına geldi.

Bakan Pakdemirli, Giresun’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketinin ardından vatandaşlara destek olmak amacıyla bir kasa balığın açık artırmayla satışa çıkarıldığını açıkladı. 10 bin TL ile başlayan mezatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da devreye girmesiyle bir yarış yaşandı.

Cumhurbaşkanının önünde bir kasa balığı alan kişi olabilmek için balıkçılar ve iş adamları birbirleriyle kıyasıya bir yarışın içerisine girdi. Bir kasa balığı alma yarışını kazanan iş adamı Cemil Kazancı oldu.

1,7 milyon TL’ye bir kasa balığı satın alan iş adamı Kazancı, ”Cumhurbaşkanımızın satışa sunduğu bir kasa balığı 1.7 milyon TL’ye aldınız. Hayırlı olsun. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna cevaben, “Öyle mi? Ben ne aldığımın farkında değilim. Hayırlı olsun bu sektöre hizmet etmek gurur verici bir şey. Tabii amaç burada zorlu mücadele içerisinde olan arkadaşlara yardımcı olmak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Çürük CHP zihniyetinin İslam düşmanlığı saklı kalmıyor

“1400 senedir yapıyorsunuz bunu” CHP Ankara milletvekili Umut Akdoğan’ın, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam yıldönümünde …

Gazze açlıktan ölürken, Kahve Dünyası’ndan Yahudilere özel ‘Hamursuz Pasta’ jesti!

Kahve Dünyası’ndan işgalci İsrail’e destek jesti. Geçtiğimiz haftalarda Yahudilerin kutladığı ‘Hamursuz Bayramı’na’ özel hamursuz pasta …