bir aile faciasi daha tum ailesini katledip intihar etti 01
bir aile faciasi daha tum ailesini katledip intihar etti 01

Bir aile faciası daha! Tüm ailesini katledip intihar etti

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yaşanan katliam kan dondurdu. 22 yaşındaki B.Ö., babası M.Ö. (51), annesi H.Ö. (45), abisi H.F.Ö (25) ve kardeşi T.Ö’yü (11) tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, sükunet çağrısında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Önsen Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında B.Ö. (22) kendi evlerinin damına çıkarak maket bıçağı ile intihar girişiminde bulunduğu sırada yanına gelen babası M.Ö. (51), annesi H.Ö. (45), abisi H.F.Ö (25) ve kardeşi T.Ö’yü (11) babasına ait tabancayla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti.

BABA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede H.Ö., H.F.Ö, T.Ö. ve B.Ö’nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan baba M.Ö. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SÜKUNET ÇAĞRISI

 

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, çevrede toplanan kalabalığa elim bir olay yaşandığını belirterek, sükunet çağrısında bulundu. 

Öncesi Biden, 280 milyar dolarlık Çip Yasasını imzaladı!
Sonraki Bakan Karaismailoğlu’ndan “20 yılda tam 100 yıllık iş yaptık” açıklaması!