belediyenin adi kullanilarak yardim toplayanlar hakkinda yasal surec baslatildi 01
belediyenin adi kullanilarak yardim toplayanlar hakkinda yasal surec baslatildi 01

Belediyenin adı kullanılarak yardım toplayanlar hakkında yasal süreç başlatıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kurumun adı kullanılarak deprem bölgesi için ayni ve nakdi yardım talebinde bulunanlar hakkında yasal süreç başlatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, belediyenin adı kullanılarak ayni ve nakdi yardım talebinde bulunulduğu bilgisine ulaşıldığı belirtildi.
Belediye veya kurumun herhangi bir bürokratı adına talepte bulunulması söz konusu olmadığına değinilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Hukuk Müşavirliğimiz tarafından konu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmiş ve yasal süreç başlatılmıştır. Büyükşehir Belediyesi veya kurumumuzun herhangi bir bürokratı adına talepte bulunulması söz konusu değildir. Bu şekildeki dolandırıcılık eylemlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını talep ediyor, benzer durumlarla karşılaşılması halinde konunun Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesi gerektiğini kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz.”

İlginizi Çekebilir

MÜSİAD, İsrail’le ticaret iddialarını yalanladı: ‘Manipülasyon!’

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, kamuoyunda büyük yankı uyandıran “İsrail ile ticaret” iddiaları hakkında konuştu  MÜSİAD …

Erdoğan ne demişti? Bakanlık LGBT lobisinin eline düşmüş!

Bu yıl 43.’sü gerçekleşen ve sapkın LGBT propagandasını konu edinen filmlerle dolu İstanbul Film Festivali’ne, …