bakan cavusoglundan kolombiyada onemli mesajlar 1651074943 1769
bakan cavusoglundan kolombiyada onemli mesajlar 1651074943 1769

Bakan Çavuşoğlu’ndan Kolombiya ziyareti!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika ziyaretleri kapsamında bulunduğu Kolombiya’da yayın yapan El Tiempo gazetesinde bir makale kaleme aldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika ziyaretleri kapsamında bulunduğu Kolombiya’da yayın yapan El Tiempo gazetesine, “Türkiye ve Kolombiya ortaklığı: Eşitliğe dayalı ikili iş birliğinden daha adil bir dünya için küresel güç birliğine doğru” başlıklı bir makale kaleme aldı. Çavuşoğlu, Türkiye ile Kolombiya’nın küresel konularda iş birliğini artırmalarıyla ortaya çıkacak sinerjinin daha eşit, daha adil, daha istikrarlı bir dünya düzeni kurma hedefine katkıda bulunacağına inandığını belirtti.

KOLOMBİYA ÇIKARMASI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret için geldiği Kolombiya’nın başkenti Bogota’da, Kolombiya Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Marta Lucia Ramirez ile bir araya geldi.

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret için geldiği Kolombiya’nın başkenti Bogota’da, Kolombiya Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Marta Lucia Ramirez ile bir araya geldi. Çavuşoğlu ve Ramirez, heyetlerarası toplantının ardından iki ülke arasında düzenlenen anlaşmaları imzaladı.

İlginizi Çekebilir

New York Üniversitesi artık öğrencilerin alay konusu!

Öğrenciler,  ABD üniversitelerinde ifade özgürlüğüne ve protesto hakkına karşı uygulanan yaygın baskıyla mücadele etmeye devam …

İsrail lobisi üniversitelerin ensesinde; gözaltılar gençleri yıldırmıyor!

Columbia, Yale, Newyork.. ABD’nin en prestijli üniversiteleri. Her biri, İsrail vahşetine karşı haykıran öğrencilerin anlamlı …