avustralya da piton dehseti 5 yasindaki cocugu isirip havuza surukledi 01
avustralya da piton dehseti 5 yasindaki cocugu isirip havuza surukledi 01

Avustralya’da piton dehşeti! 5 yaşındaki çocuğu ısırıp havuza sürükledi

Avustralya’da dev piton yılanı bahçede oyun oynayan 5 yaşındaki çocuğa saldırdı. Ayağından ısırdığı çocuğu havuza çekmeye çalışan pitonu çocuğun dedesi ve babası fark ederek müdahale etti.

Avustralya’da 3 metre uzunluğundaki pitonun ısırarak havuza çektiği 5 yaşındaki çocuğu, babası ve dedesi kurtardı.

 Yeni Güney Galler eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Beau Blake, bir pitonun saldırısına uğradı. Çocuğun babası Ben, pitonun oğlunu ısırarak havuza çektiğini; bunu gören 76 yaşındaki dedesinin, torununu derhal havuzdan çıkarıp yılanın dişlerinden ayırdığını anlattı.

Oğlunun durumunun genel olarak iyi olduğunu belirten Ben, 5 yaşındaki Blake’in, kazayı küçük sıyrıklarla atlattığını ifade etti. Ben, yılan ısırığından korktuklarını ancak bu yılan zehirli bir tür olmadığı için ölümcül tehlike arz etmediğini belirtti.

Yaşadıkları bölgede, yılanın bir “hayat gerçeği” olduğunu kaydeden Ben, pitonu olayın ardından doğaya saldığını söyledi.

İlginizi Çekebilir

Ayın sırasında Papaz’a bıçaklı saldırı

Avustralya’nın Sydney kentinde bir kilisede bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Kilisede ayinin yapıldığı anlarda gerçekleşen bıçaklı saldırıda …

İsrail askeri olan Fransızlar soruşturulmayacak!

Fransa, savaş suçları işleyen, bebek katili İsrail ordusuna katılan vatandaşlarını soruşturmayacak Fransa dışişleri bakanı Christopher …