ata yumruk atti gozaltina alindi 01
ata yumruk atti gozaltina alindi 01

Ata yumruk attı, gözaltına alındı!

Adana’da yorulup yola devam edemeyen atı yumruklayan ve gözaltına alınan seyyar satıcı Levent Y. adli kontrolle serbest bırakıldı. Pişman olduğunu söyleyen Levent Y.’nin, 15 gün hayvan barınağında çalışması kararlaştırıldı. Belediye barınağına teslim edilen at ise, korumaya alındı.

Adana’da ilerleyemeyen atını sokak ortasında yumruklayan ve polis ekiplerince gözaltına alınan seyyar satıcı Levent Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmayla Yüreğir ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde yorulup bitkin düşen ve yürüyemeyen atı yumruklayan kişiyi belirledi.

REKLAM
 

Ekipler, Akdeniz Mahallesi’nde ikamet eden zanlı Levent Y’yi (42) evinde gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

15 GÜN BARINAKTA ÇALIŞACAK

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Levent Y., attan düştüğü için kolunu kırdığını ve yaptıklarından pişman olduğunu söyledi. Levent Y.’nin, 15 gün hayvan barınağında çalışması kararlaştırıldı.

AT KORUMAYA ALINDI

Zanlının kötü muamelede bulunduğu at ise polislerce bulunup İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Daha sonra kamyonla belediye barınağına götürülen at, korumaya alındı.

Yunus Emre Mahallesi’nde bir kişi, yorulup bitkin düşen ve yürüyemeyen atı yumruklamaya başlamış, olayı gören bir vatandaş cep telefonuyla ata yapılanları kayda almıştı.

Görüntüleri ihbar kabul eden polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için araştırma başlatmıştı.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan-Heniyye görüşmesi bugün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor. Erdoğan bugün Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi …

MÜSİAD, İsrail’le ticaret iddialarını yalanladı: ‘Manipülasyon!’

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, kamuoyunda büyük yankı uyandıran “İsrail ile ticaret” iddiaları hakkında konuştu  MÜSİAD …