omer celik ten onemli aciklama carsamba gunune isaret etti 01
omer celik ten onemli aciklama carsamba gunune isaret etti 01

AK Parti’den Davutoğlu ve Babacan’a cevap!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın sözlerine cevap verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken basın toplantısı düzenledi.

Ömer Çelik, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sorusuna cevap verdi.

“DEVA ve Gelecek partilerinin genel başkanlarının AK Parti’deyken partinin ‘demokratik’, ayrıldıktan sonra ise ‘antidemoktratik’ olduğunu söylediklerine” ilişkin soru üzerine Çelik, “‘Biz oralardayken AK Parti’de işler iyiydi, ayrıldıktan sonra kötü oldu’ gibisinden yaklaşımlar siyasi olgunluk taşımayan yaklaşımlar.” açıklamasını yaptı.
6’LI MASAYA UYARI
6’lı masanın bu iki isme dikkat etmesi gerektiğini belirten Çelik, ”Saygınlık geçmişte bir şey yapmışsanız, bir yolu beraber yürümüşsünüz, o zamanın hatıralarına, yaşanmışlıklarına saygı duymakla olunur. Ben sayın Cumhurbaşkanına o zaman şu şekilde davranmıştım, o da bana şunu şunu demişti, diyorlar. 6’lı Masa’dakilerin bunlara dikkat etmesi lazım. Bu şekilde bir siyasi tutum ortaya koyanların aynı şeyi burada yapacağı açıktır.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Gazze açlıktan ölürken, Kahve Dünyası’ndan Yahudilere özel ‘Hamursuz Pasta’ jesti!

Kahve Dünyası’ndan işgalci İsrail’e destek jesti. Geçtiğimiz haftalarda Yahudilerin kutladığı ‘Hamursuz Bayramı’na’ özel hamursuz pasta …

Thumbs B C Dd89bcd6e68723784170eaf5a4d0949a

IŞİD’e 9 ilde eş zamanlı ‘BOZDOĞAN-35’ operasyonu! 30 gözaltı

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya, IŞİD’e yönelik 9 ilde “BOZDOĞAN-35” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.   Yerlikaya IŞİD’e yönelik …