ahlaksizliga dur de netflix ten buyuk skandal 01
ahlaksizliga dur de netflix ten buyuk skandal 01

Ahlaksızlığa Dur De! Netflix’ten Büyük Skandal!

İnternet – Tv kanalı Netflix, yayınladığı sinema ve dizilerle toplumun ahlaki yapısını bozma çalışmalarına devam ediyor.

Ramazan ayının ilk gününde “Aşk 101” LGBT dizisinin yayına gireceğini açıklayan İslam düşmanlığıyla bilinen Netflix kanalına tepkiler büyüyor.

Ramazan’ın ilk günlerinde yayınlanması planlanan filmin konusu ise Hz.Lut (as) kavminin helak sebebi olan eşcinsellik.  Netflix’te yayına girecek olan bu ahlaksız film ile insanlara eşcinselliğin sevdirilmesi hedefleniyor. Başrolde oynayan kişinin isminin Osman olması ve filmin Ramazan’da yayına girecek olaması hedeflerinin toplum ahlakı ve İslam olduğunu gözler önüne seriyor.

Ramazan ayında Meleklerin haya ettiği Hz.Osman (ra)’nın ismini kullanarak, dinimize hakaret edenlere İslam gençliğini ahlaksız hale getirmek ve toplumla sapıklığı, ahlaksızlığı yaymak isteyenlere sessiz kalamamak gerektiğinin altını çiziyoruz.

Bir Müslüman İslam’ı ve toplum ahlakını hedef alan konularda sessiz kalması düşünülemez. Peygamber efendimiz Hz Muhammed S.A.V’in buyrulduğu üzere; “Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki, bu imanın en zayıf derecesidir.” (Müslim, İman 78)

Tepkiler çığ gibi büyüyor: Boykot çağrısı

Netflix’in, 1,5 milyonu aşkın üyesine güvenerek her geçen gün İslam düşmanlığını ve ahlaksızlığını sergilemeye çalıştığını vurgulayan Müslümanlar, ahlaksızlık karşısında sessiz kalmak istemeyen herkesi şayet aboneliği varsa mutlaka iptal etmeleri çağrısında bulundu.

Ne Yapabilirim

İslam’ı ve toplum ahlakını hedef alan bu ahlaksız filmi, RTÜK şikayet hattı 444 1 178 i arayarak, operatöre, ”24 Nisan da Netflix’te yayınlanacak olan ‘AŞK 101’ dizisinin toplumsal ahlaka uygun olmadığı ve ‘eşcinsellik’ konusunu işledikleri için dizinin yayınlanmasını istemiyoruz” şeklinde şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Darbeci Sisi Türkiye’ye geliyor

Ankara-Kahire normalleşme süreci kapsamında Türkiye’ye gelen Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Hakan Fidan’la yaptığı görüşme …

Erdoğan-Heniyye görüşmesi bugün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor. Erdoğan bugün Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi …