2 isci oldurulup ormalik alana gomuldu 01
2 isci oldurulup ormalik alana gomuldu 01

2 işçi öldürülüp, ormalık alana gömüldü

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde, bir evde tadilat çalışması yapan, Salim Çatma ve Soner Çatma’nın öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri, Salim Çatma ve Soner Çatma’nın ailelerinin geçen cuma günü yaptığı kayıp ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, iki inşaat işçisi en son Nebioğlu beldesi Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşayan İsmail A.’nın evinde tamirat yaptıkları ve yakınında bulunan bir inşaat yaptıklarını tespit etti. Evde yapılan incelemelerde cinayet bulgularına rastlanılması üzerine soruşturma derinleştirildi.

Omanlık alanda gömülü bulundular
İki inşaat işçisinin Serkan A. tarafından silahla öldürülerek ormanlık bir alana gömüldüğü tespit edildi. Ormanlık alanda gece saatlerinde kokuya duyarlı köpek ile yapılan aramada, Salim Çatma ve Soner Çatma’nın cesetleri bulundu. Cesetler, yapılan incelemenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çalışmalara başlandı
Jandarma ekipleri, olayla ilgili M.G., S.N.A., D.A., F.Ç. ve Y.E.’yi gözaltına aldı. Cinayet şüphelisi Serkan A., babası İsmail A. ve S.K.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın ardından Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada ise Salim ve Soner Çatma’nın, Serkan A. tarafından ateşli silahla öldürüldüğü ve ardından cesetlerin traktörle ormanlık alana taşınarak, gömüldüğü belirtildi.

Daha önce yakalanıp serbest kaldılar
Serkan A. ve babası İsmail A.’nın geçen yıl 30 Haziran’da bahçelerine 10 milyon lira değerinde kenevir ektikleri iddiasıyla tutuklandığı, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi.

1-iadb.jpg

135814298-evde-tadilat-yapan-2-isci-oldurulup-ormana-gomuldu8199dhaphoto4.jpg

135801548-evde-tadilat-yapan-2-isci-oldurulup-ormana-gomuldu8199dhaphoto1.jpg

 

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …