Vahşetin belgesi; organları çalınmış cesetlerle dolu toplu mezarlar!

Han Yunus’ta İsrail’in yeni bir toplu katliamı daha belgelendi. Nasır Hastanesi’nin avlusunda ortaya çıkan toplu mezarda yüzlerce Filistinli’nin cenazesi organları çalınmış halde bulundu

 İsrail işgal askerlerinin Han Yunus’ta içerisindeki hasta, yaralı ve sağlık personeliyle günlerce kuşatma altına aldığı Nasır Hastanesi’nden çekilmesinin ardından ortaya çıkan toplu mezarlar korkunç görüntülere sahne oldu.

Sağlık ekipleriyle birlikte yapılan kazı çalışmasında hastane avlusundan şu ana kadar 283’ten fazla ceset çıkarıldı.

 

Pek çok ceset parçalanmış, bazılarının kafaları kesilmiş, vahşice derileri yüzülmüş ve organları İsrail işgal güçleri tarafından toplu mezarlara gömülmeden önce çalınmış halde bulundu.

Çıkartılan cesetler arasında kadınlar, yaşlılar, kollarında hastane bileklikleri olan yaralıların yanı sıra çocukların olması, Siyonistlerin işlediği korkunç vahşeti bir kez daha gözler önüne serdi.

Sahadaki birçok kaynağın bildirdiğine göre, cesetlerin çoğunun İsrail işgal güçleri tarafından parçalanmış ve kafalarının koparılmış olması nedeniyle cenaze sahiplerinin kimlik tespiti yapması oldukça zor bir hal aldı.

Uluslararası organ ticaretinde baş aktörlerden biri olan İsrail organ mafyasının Filistinlilerin organlarını çaldığı biliniyor.

Hastane avlusunda dün bulunana ek olarak üç yeni toplu mezar daha keşfedildi. Sivil savunma ekipleri, son iki aydır kayıp olan kadın, çocuk ve genç erkeklerin cenazelerine bu toplu mezarlarda ulaştı.

Filistinli bir annenin, toplu mezardaki cenazelerin arasında bulduğu oğlunun cesedine son kez sarıldığı anlar..

Hastaneyi ziyaret eden sağlık personeli ve uluslararası yardım görevlileri, İsrail güçlerinin geri çekilmesinin ardından ortaya çıkan tabloyu bir “mezarlık” olarak nitelendirdi.

Hamas sözcüsü Abdul Latif el-Qanou, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’taki Nasır Tıp Kompleksi’nin avlusunda ortaya çıkan toplu mezarların, Filistinlilere karşı yürütülen “soykırımın yeni ek kanıtı” olduğunu söyledi.

Kaynak: Mira Haber

İlginizi Çekebilir

Gazze’de paraşüt faciası; yardım kutuları üzerlerine düştü!

Gazze’de bir ‘havadan yardım’ faciası daha yaşandı, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu kaydedildi.  İsrail …

İsrail: “Müzakere masasında Yahudi düşmanı Erdoğan da var!”

İsrailli Maliye Bakanı Smotrich, rehineleri kurtarmak için Hamas ile yürütülen müzakerelere Türkiye’nin de katıldığını iddia …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir