suriyeli-daoeamanla-aa-na-n-son-meyvesii-01

Suriyeli düşmanlığının son meyvesi! [Videolu]

Son zamanlarda haber bültenlerine (daha çok sosyal medyada) mültecilere yönelik saldırı haberleri ve bazı siyasetçilerin nefret söylemine varan açıklamalarına şahit oluyoruz.

Sığınmacılar hakkında yaptığı nefret söylemleriyle, halkı provake etmeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu nefret dalgasının başını çekiyor.

Son olarak Gaziantep’te, 14 yaşındaki Suriyeli çocuğa, oyun oynadığı arkadaşını düşürdüğü gerekçesiyle öldüresiye dayak atılıp işkence edildi, hatta iddiaya göre taciz uygulandı.

Oyun oynarken yere düşürdüğü arkadaşının ailesi tarafından kaçırılan ve öksüz olduğu ifade edilen Suriyeli çocuk, türlü işkencelerin ardından, öldü sanılarak yol kenarına atıldı.

Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine olayın aydınlatılması için Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde olayın failleri olduğu tespit edilen H.Ö. ve M.F.K. adlı şüpheliler yakalandı.

Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan şüphelilerin arşiv kayıtlarının incelenmesinde H.Ö’nün taksirle yaralama nedeniyle 3 ayrı suç kaydı bulunduğu açıklandı.

Kaynak: Mira Haber 

İlginizi Çekebilir

Çürük CHP zihniyetinin İslam düşmanlığı saklı kalmıyor

“1400 senedir yapıyorsunuz bunu” CHP Ankara milletvekili Umut Akdoğan’ın, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam yıldönümünde …

Refah’ta aralıksız bombardıman, yine çocuklar hedefte!

İşgalci İsrail, Refah başta olmak üzere Gazze şeridinin farklı noktalarına saldırdı, onlarca kişiyi öldürdü ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir