images (46)

Erdoğan’dan Sisi’ye seçim tebriği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı el Sisi ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi’nin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği açıklandı. 

Görüşmeye ilişkin açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan geldi. İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el Sisi’nin yaptığı görüşmede Gazze’de yaşanan son gelişmeler ele alıdı. 

Görüşmede, Gazze’de devam eden Hamas ile İsrail arasındaki çatışmalar ve Gazze’ye yönelik insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, el Sisi ile yaptığı görüşmede, İslam ülkelerinin kalıcı ateşkesi sağlamak için başlatılan çalışmaları birlik içerisinde devam ettirmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Erdoğan görüşmede, yeniden Mısır Cumhurbaşkanlığı görevine seçilen el Sisi’yi tebrik etti ve başarılar diledi. Yeni dönemin Türkiye-Mısır ilişkileri açısından hayırlara vesile olması temennisini dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu hayatını kaybetti

Ankara’da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan’ın oğlu Mohamed A. Fettah …

400 TL’lik nikah ücretini sığınmacılar için on bin liraya çıkarttı!

31 Mart seçimlerinde CHP’ye geçen Afyonkarahisar’da 400 TL olan nikah ücreti, sığınmacılar için 10 bin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir