İşgalci rejimin başındaki Netanyahu, yine Gazze hakkında “Hamas’ın Gazze’deki varlığını sonlandıracağız. Gazze’de bir anlaşma sağlanmasını istiyoruz ama ne pahasına olursa olsun değil.” sözleriyle tehditler savurdu.
Siyonist liderin bu sözleri, yıllardır Gazze’yi kuşatma altında tutan ve masumları katleden Siyonist rejimin çaresizliğini gözler önüne seriyor. On binlerce sivilin kanıyla “başarı” hikayesi yazmaya çalışan Netanyahu, ordusunun Gazze sokaklarında batağa saplandığını hala inkar ediyor.
Hamas’ın direnişi karşısında hezimete uğrayan işgalci teröristler, sözde “sonlandırma” planlarıyla kendi iç kamuoyunu oyalarken, Gazze’deki katliamlarla da uluslararası sahnede meşruiyetlerini tamamen yitirdiler.
Kaynak: Mira Haber
Mira Haber – Ortadoğu Bağımsız Muhabir Ajansı Tarafsız değiliz. Ancak Mirahaber'de sadece gerçekleri okursunuz.